2013. július 24., szerda

FÉRFI NIKE AIR MAX CIPŐ HATALMAS AKCIÓ!!! - Jelenlegi ára: 6 200 Ft

Album, ahol megtalálod az összes választható típust:
http: //airmaxferfi. csikikee. fotoalbum. hu/
A KÉPEK BAL FELSŐ SARKÁBAN TALÁLHATÓ KÓDOT, KÉRLEK ÍRD BE RENDELÉSNÉL A KÖZLEMÉNY ROVATBA, VAGY RENDELÉST KÖVETŐEN KÜLD EL E-MAILBEN.
Rendkívüli AKCIÓÓÓÓ!!!! TART AMEDDIG TART...
MINDEN CIPŐ EREDETI DOBOZÁBAN ÉRKEZIK!!!
RAKTÁRON NEM TARTUNK CÍPŐT!!!!! !!!!! !!!!
-a cipők közvetlenül a gyárból érkeznek, nincs rajtuk bolti haszon, ennek köszönhető a jó ár.
Méretek:
36-40
Sajnos nincsenek feles méretek!!!
Választható típusok (az alábbi linken megtalálod az összes választható Nike Air Max cipőt, a bal felső sarokban található kódot kérlek írd be rendelésnél a közlemény rovatba):
http: //airmaxferfi. csikikee. fotoalbum. hu/
Szállítás:
A postaköltség páronként értendő, több cipő rendelése esetén összeadódik. A cipők a rendelést követően külföldről érkeznek.
A szállítási idő 3-6 hét.
Raktáron nem tartok eladásra váró cipőt.
Fizetés:
Előre utalás (a megadott szállítási idő, az utalás beérkezését követően számítandó)
Utalásnál kérem a közlemény rovatba feltüntetni a Vaterán használt felhasználó neved.
Kérlek rendelésnél a közlemény rovatba tüntesd föl a választott cipő kódját amit a bal felső sarokban megtalálsz.
További Jó Vaterázást Kívánok!
Általános szerződési feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészről vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetítő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevő között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítői kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
    Garanciális igények teljes körű közvetítése
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevő elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetőtől az e-számlát, amely a közvetítő kereskedői szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)


Jelenlegi ára: 6 200 Ft

Az aukció vége: 2013-08-11 12:27
. FÉRFI NIKE AIR MAX CIPŐ HATALMAS AKCIÓ!!! - Jelenlegi ára: 6 200 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése